Автор: Нала

http://s50.radikal.ru/i129/0911/ca/bd9e3e45de45.gif
*картинка кликабельна*

Код:
[quote][align=center][url=http://4534564.mybb.ru/][img]http://s50.radikal.ru/i129/0911/ca/bd9e3e45de45.gif[/img][/url]
*картинка кликабельна*[/align][/quote]